Quick Contact
Gísli gsm: 894-0648
Helga gsm: 894-3090
gisligu@simnet.is

En imponerande prestation av Hringur från Fellskot

Den ena fantastisk ung hingst inhibition Holt Skapad med tidigare del av den unga hingsten showen visades på 28 mars. Grattis Fell Shot familj och haka dig överallt på marken.

28th mars. År 2010. Unga hingst Hrossaræktarsamtaka Timjan var Olfusholl. Publiken var inte många men folarnir var mycket lika och cool. Konstruktion började på omdömen. 15:00 och därefter började vid stora utställning. 20:00. Ring kan vara på showen men han kommer att vara tre år gammal i våras och ligger före planeter Fellskot och acceleration från Refstöðum. Domarna valde cirkeln i första hand på showen.

Tre vintrar gammal.

1 sätesring från Fellskot

2 plats Kolben från Raven Holt

3 Prati säte från City

  • Välkommen till vår hemsida

    Vi som bor på gården och bedriver aveln heter Gísli Guðmundsson och Helga S. Narfadóttir. Här bor också vår dotter Jofriður. På gården finns det ett stall med plats för 16 hästar, och hagarna är många och stora. Det finns fina ridvägar runt om gården, och när tidvattnet är lågt går det att rida i flera mil ut på stranden.